Heeft u vragen? Bel 079-2222333

Over Begrijpt Finance

Begrijpt Finance is er voor een breed scala aan ondernemers. Van horecaondernemer tot advocatenkantoor, ons klantenbestand is zeer uiteenlopend. Dat maakt ons werk zeer divers én stelt ons in staat om elke dag te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zelfs particulieren zijn bij ons van harte welkom, voor alles op het gebied van belastingen.

Duidelijk en persoonlijk

Wij maken voor iedere klant een offerte op maat. Voor een vast maandtarief bieden wij alleen de diensten aan die voor jou relevant zijn. Een persoonlijke en voordelige aanpak! Daarnaast onderscheiden wij ons door onze korte lijnen en duidelijke communicatie. Weten waar je aan toe bent.

Professioneel

De diensten die wij aanbieden zijn onze specialisaties. We blijven onszelf ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen, zodat we continu op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en te voorzien van de beste adviezen, schakelen wij waar nodig externe professionals in. Wij beschikken dan ook over een uitgebreid en betrouwbaar netwerk, dat wij graag voor jou inzetten.

Testimonials

Ali & Maha

Owners

We have been working with Alex since 2015 and we couldn’t be happier! His experience has been instrumental in helping us grow. The team at Begrijpt are friendly, patient and professional and are always there to help with any queries we have no matter how big or small. They go the extra mile and we have no hesitation in recommending their services.

Dave Boer

Directeur

Wij hebben vanuit Parkstone bewust voor Begrijpt Finance gekozen, doordat zij het gehele administratieve proces van ons uit handen kunnen nemen. Ook stellen zij zich flexibel op, als wij qua personele bezetting niet optimaal zijn ingericht, zodat onze focus op onze kerntaken kon blijven. Hiernaast dient Begrijpt Finance voor ons als sparringpartner op het gebied van fiscale vraagstukken maar denkt hiernaast ook mee in het algehele ondernemerschap.

De drijvende krachten achter Begrijpt Finance

Veel ondernemers zien administratie als een tijdrovende klus die hen afleidt van hun passie: ondernemen. Toch is administratie een belangrijk onderdeel van het bedrijf, dat secuur en met kennis van zaken verzorgd moet worden. Begrijpt Finance biedt de oplossing. Een goede administratie en genoeg kennis en ervaring in huis om op alle fronten mee te kunnen denken. Boekhouders, fiscalisten, juristen, Begrijpt Finance heeft het in huis!

Vrijblijvend advies aanvragen bij één van onze adviseurs?

Bel mij terug Bekijk onze tarieven
© 2022 Begrijpt - website door: The Web Bakery